De animatiefilm From The Snow-Covered Hill van Matty Jorissen en Wijnand Driessen was de grote winnaar met maar liefst 3 prijzen. Regisseur Matty Jorissen nam namens de crew de prijzen in ontvangst voor Beste Regie, Beste Muziek en de Talent Award voor veelbelovende maker.

De persoonlijke en ontroerende documentaire Nu of Nooit Meer van regisseuse Marieke Widlak won de prijzen voor Beste Film en Beste Montage. Editor Sid Zeno Duit was aanwezig om de prijzen in ontvangst te nemen.

Regisseur Bart Schrijver won met zijn komische film Hou Vast de prijzen voor Beste Acteur (Huub Smit) en Beste Actrice (Markoesa Hamer).

De animatiefilm Finity Calling won de prijzen voor Beste Art Direction en Beste Scenario. Regisseur Jasper Kuipers nam de prijzen voor de film in ontvangst.

De film Bobby B. won de prijs voor Beste Cinematografie. Regisseur en cameraman Kevin Jochems nam de prijs in ontvangst.

Distributeur Ursula van den Heuvel nam namens Studio Job, Joris en Marieke de prijs voor Beste Sound Design in ontvangst voor de animatiefilm A Double Life.

De Publieksprijs ging dit jaar naar de film Alaraph. Regisseur Guust Mulder nam de prijs in ontvangst.