COMPETITIE BLOK 2 - ZATERDAG 26 MEI

17:00-18:00 - GROTE ZAAL - 12+

LIFTBOY
Regie: Vincent van den Ouden
Fictie – Lengte: 08:52 - Nederlandse première

Een liftboy is verliefd op de poetsvrouw van zijn flatgebouw. Maar iedere keer als hij haar hart probeert te winnen, worden ze gestoord door feestgangers die op weg zijn naar een snobistische penthouse eigenaar. Naarmate het feest heftiger wordt, dreigt de moed van de liftboy in zijn schoenen te zinken.

MEMORIES OF YOU
Regie: Bart Schrijver
Fictie - Lengte: 10:00 – Tilburgse première

Een oude man heeft vijf theaterpodia laten bouwen in een grote loods. Nu kijkt hij naar een uitvoering van de mooiste herinneringen uit zijn leven, zodat hij zich weer kan voelen zoals hij deed toen zijn vrouw nog in leven was.

DIEP
Regie: Michelle Verhoeks
Animatie - Lengte: 04:10

Diep laat een innerlijke reis van een vrouw zien. In een surrealistische oceaan ontdekt ze haar seksualiteit. Haar lichaam is een expressie van de ziel, die zich onthult en opgaat in de poëtische omgeving.

DUBITO
Regie: Daan Janssens
Fictie - Lengte: 08:48 – Nederlandse première

Yoeri ontmoet zijn vriendin Emma in een café. De onduidelijke reden van Emma’s voorstel voor de ontmoeting en hoe deze zal gaan verlopen, zorgt voor veel onzekerheid in Yoeri's hoofd. Zijn pessimistische karakter helpt niet bepaald mee bij het schetsen van de mogelijke uitkomsten.

TO CATCH A FLY
Regie: Sanne Kortooms
Fictie - Lengte: 21:00

Een uitgebluste beroepscrimineel krijgt de opdracht om een jonge Hongaarse schone te bewaken ergens in een afgelegen huisje op een berg in de Franse Ardennen. Hitte, stank en verveling zorgen ervoor dat hun relatie al snel een kookpunt bereikt. Slechts een Grote Daad kan de rangorde enigszins herstellen.